MODNI DODACI

Reebok Ventilatorice – tenisice koje morate imati

Street style koji nikad ne izlazi iz mode
Reebok Ventilator
 
Reebok, vodeći globalni fitness brend, povodom 25 godina od pojave prvog Ventilator modela, najavljuje suradnju s renomiranim street umjetnicima i dizajnerima diljem svijeta. Globalna kampanja udahnjuje novi život Reebok Ventilatoricama koje već četvrt stoljeća oduševljavaju svojom inovativnošću i kreativnošću. Street style, unatoč brojim sličnostima ima i određene razlike, stoga umjetnici i dizajneri od Poljske, preko Japana pa sve do dalekog SAD-a, donose duh ulice svoga grada na lice Reebok Ventilator tenisica. Lagane kao i davnih godina, Ventilatorice su sa sportskih terena došle na gradske ulice te (p)ostale nezaobilazne fashion tenisice. 

Da Reebok bira samo najurbanije umjetnike svjedoči i suradnja s izuzetnom poljskom ilustratoricom i grafičkom dizajnericom – Olkom Osadzinskom, koja Reebok Ventilator vidi kao urbanu, gradsku tenisicu čije je naličje ukrašeno grafitima, a što drugo bolje pokazuje dušu grada od grafita?
 
Reebok Ventilator
 
Reebok Classic udružio je snage i s jednim od najpopularnijih američkih street style modnih brendova, Mighty Healthy, kako bi osmislio jedinstvenu kolekciju kultnog Reebok modela Ventilator, te još jednom dokazao besprijekorno umijeće povezivanja uličnog stila sa sportskom odjećom i obućom.
 
Reebok Ventilator
 
Koristeći ulicu kao inspiraciju, uz nove Reebok Mighty Healthy Ventilatorice, limitirana kolekcija sadrži i liniju odjeće, donoseći tako inspiraciju za cjelokupni outfit
 
Reebok Ventilator
 
Sixpack France je pod snažnim utjecajem lokalne ulične umjetnosti, glazbe i filma. Reebok je savršen odabir i za najmlađe i nešto starije ljubitelje ovog brenda, stoga su Sixpack France i Reebok savršena kombinacija. Fingercroxx je posvećen razbijanju granica između stila i kvalitete, tragajući za odličnim stilom i udobnošću, Reebok Ventilator tenisice nude savršen odgovor na pitanje kvalitete, ali i vrhunskog stila.

Reebok Ventilator
 
U galeriji detaljnije pogledajte dostupne modele i njihove cijene...
Objavljeno: 14.04.2015. u 11:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p