TRENDOVI

Remen je detalj koji svaku kombinaciju čini boljom, a mi smo izdvojili nekoliko najboljih modela!

Imate li već svoj najdraži?

Vjerujemo da već znate kako su upravo detalji ono nešto što čini najveću razliku prilikom osmišljavanja stylinga. Naime, detalji mogu u postupnosti promijeniti modni smjer, naglasiti ili minimalizirati kombinaciju, stoga nije naodmet pri ruci uvijek imati onih nekoliko ključnih. Jedan od tih je bez imalo razmišljanja remen, a srećom, odličnih varijanti u trenutnoj ponudi najdražih brendova ne nedostaje!

Remen je detalj koji obožavamo iz više razloga. Činjenica da je riječ o detalju koji u svega nekoliko sekundi kombinaciju transformira u ženstveni look, jako nam se sviđa, a osim toga, remeni mogu naglasiti i istaknuti određene modne komade. Tako primjerice imate li oversized kaput koji poželite nositi s naglašenim strukom, nešto širi remen odlično će se uklopiti u ovu modnu priču i kombinaciji dati dinamiku i zaigranost.

Što se tiče haljina, također je riječ o odjevnom predmetu koji ‘obožava’ remenje, a nosimo ih u raznim varijantama i prigodama. Potaknuti time, odlučili smo zaviriti u aktualnu ponudu brendova i moramo priznati da smo pronašli i više od nekoliko odličnih modela remena s fokusom na jednostavnost i nešto klasičniji dizajn, ali naravno, za oko nam je zapeo i pokoji model koji izlazi iz provjerenih okvira.

Stoga, kako bismo vam olakšali odabir, u nastavku potražite koliko odličnih varijanti remena!

Mango (130 kn)

Reserved (260 kn)

Mango (130 kn)

Mango (200 kn)

Stradivarius (70 kn)

Zara (80 kn)

Reserved (70 kn)

Stradivarius (100 kn)

Zara (80 kn)

H&M (12,99 €)

Foto: Instagram, Reserved, Mango, Zara, Stradivarius, H&M
Objavljeno: 13.01.2022. u 10:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p