TRENDOVI

Reserved ima najljepše proljetne komade koje jedva čekamo nositi!

Cvjetni uzorci i karakteristične boje donose sezonu punu modnih različitosti!

Naše odijevanje ima veliki utjecaj na to kako se osjećamo, a odražava i šire promjene u raspoloženju pa stoga ne čudi da nam ključni trendovi za proljeće 2021. donose krojeve i detalje koji će u nama probuditi pozitivni naboj i dugo očekivano proljeće prije nego ono službeno i stigne. Novu Reserved kolekciju Lookbook donose nam Frankiewicz & Rożniata s Barbarom Valente i Berit Heitmann ispred objektiva, a izražajne fotografije okupane jakim sunčevim svijetlom prenose nam pozitivne emocije i naglasak na moderne voluminozne krojeve koje jedva čekamo nositi!

Proljeće u Reservedu baš kao i svake godine ne zaobilazi raskošnu paletu boja, a odiše smjelim kombinacijama onih pastelnih s upečatljivim printevima, uključujući neizostavni pepita i cvjetni uzorak. Romantični pogled na Lookbook kolekciju, ističe se u velikim ovratnicima i kragnama s ukrašenim vezom ili sitnim volančićima dok je glavni focus na obožavanim proljetnim haljinama.

Dva posve suprotna pristupa stvorila su nevjerojatne komade koji vraćaju radost u odijevanje, dok s druge strane nailazimo na oblik novog minimalizma u skromnim, jednostavnim oblicima izraženim u neobičnim omjerima i karakterističnim bojama.

Boja pistacija, masline, naranče ili vanilije lako se kombinira i s drugim tonovima, dok će roza u trenu osvježiti svakodnevne kombinacije i izmamiti osmijeh na lice. Od modnih dodataka poželjne su predimenzionirane sunčane naočale i trendi torbice s kratkim ručkama i upečatljivim kopčama, dok je kod obuće glavni naglasak na bijelim ili svijetlim nijansama, bilo da se radi o gumenim čizmama, gležnjačama ili japankama.

Odjeća iz Reserved kolekcije Lookbook dostupna je online i u odabranim trgovinama!

Foto: PR
Objavljeno: 04.03.2021. u 12:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p