TRENDOVI

Reserved ima najljepšu blagdansku kolekciju do sada i želimo baš sve!

Modni komadi koji osvajaju na prvi pogled

Sigurni smo da ste do sada već primijetili da su nam se blagdani opasno približili te je pitanje trenutka kada će nam pokucati na vrata. Grad je dobio svoje prepoznatljivo ruho, na svakom koraku osjeti se miris kuhanog vina i cimeta, a ponuda u omiljenim trgovinama nikada nije bila atraktivnija, stoga je sada pravo vrijeme da obnovite svoju garderobu nešto elegantnijim modnim komadima!

Često imamo osjećaj kako za one posebne prigode u kojima želimo pokazati svoje najbolje izdanje, nemamo ništa za odjenuti. Jedan od razloga jest nedostatak elegantnih, svečanih modnih komada koje nekako preskačemo u svom shoppingu fokusirajući se na one svakodnevne odjevne varijante. Kraj godine zapravo je sjajan period da obnovimo svoju kolekciju upravo ovakvim modnim komadima jer je ponuda i više nego bogata te smo sigurni da će baš svatko pronaći komade idealne za sebe. Nas je posebno impresionirala ponuda omiljenog high street brenda Reserved, a u kojoj se mogu pronaći zaista prekrasni modni komadi koji su kao stvoreni za svečane dane pred nama. Božićnom kolekcijom dominiraju haljine kojih baš nikada nije previše u ormaru, pogotovo kada govorimo o crnim modelima koji su vječni klasik te kao takvi nikada ne izlaze iz mode.

Osim haljina, ono što se isplati kupiti jest jedno dobro odijelo, a plavo od samta će prekrasno zaokružiti baš svaki vaš outfit. Navedene, ali i ostale favorite izdvojili smo u nastavku teksta, stoga osvježite svoje izdanje i kraj godine zaključajte sa stilom!

700 kn, 1000 kn

800 kn, 460 kn

240 kn, 360 kn

400 kn, 500 kn

500 kn, 500 kn

600 kn, 600 kn

Foto: Instagram, Reserved
Objavljeno: 05.12.2022. u 10:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p