TRENDOVI

Reserved ima najljepšu ponudu stylish rukavica za zimu!

Detalj koji je ujedno i jako funkcionalan!

Sigurni smo da već znate kako su upravo detalji ti koji čine najveću razliku, a pridodamo li svemu i funkcionalnost, pun pogodak je zagarantiran. Tako je zima savršen trenutak za nošenje stylish rukavica koje nas griju, ali i svaki outfit čine za nekoliko stepenica posebnijim i drugačijim!

Dobre rukavice su jedan od glavnih detalja o kojem tijekom zimskim mjeseci itekako vodimo računa. Upravo zato nije naodmet svako toliko zaviriti u aktualnu ponudu najdražih brendova koji kriju sjajan asortiman za koji smo sigurni da neće razočarati baš nikoga, ali ovog puta za oko nam je najviše zapeo Reserved. Naime, Reserved je brend koji prije svega volimo zbog klasične estetike kojom se prožimaju trendi detalji te pročišćenih i elegantnih linija, a sve od navedenog pronašli smo u dizajnu rukavica koje se trenutno mogu pronaći u trgovinama ili online, stoga vjerujemo da ćete s lakoćom odabrati model koji će se najbolje uklopiti u vaš stil odijevanja.

Što se tiče funkcionalnosti rukavica, ono najvažnije je da griju, a zatim i izgledaju lijepo, pa kako biste to najjednostavnije postigli pleteni ili kožni modeli nameću se kao nepogrješiv odabir. Također, možete se odlučiti za klasične neutralnije boje koje odlično pašu zimskim kombinacijama, ali i nježne pastelne nijanse koje će naglasiti ženstvenog i outfitu podariti romantičnu stilsku notu.

Ponuda je zaista raznovrsna, a kako biste što jednostavnije pronašli savršen model, u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita koji se već sada nalaze u našoj shopping košarici!

30 kn

30 kn, 60 kn

100 kn

100 kn, 40 kn

60 kn

160 kn, 80 kn

40 kn

80 kn, 100 kn

80 kn

Foto: Reserved, Instagram
Objavljeno: 14.01.2021. u 11:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p