TRENDOVI

Retro kupaći kostimi!

I ovo ljeto nose se retro badići!

Niste još krenuli u shopping za badićem? Svaka žena zna da je to težak posao, odmah nakon kupnje traperica. Sve želimo da nam savršeno pristaje i da je poseban. Ali najčešće se dogodi da ako i nađemo onaj koji nam se sviđa, gornji ili donji dio nam ne pristaje, ne možemo ih kupiti odvojeno, sumnjamo da je previše proziran ili naiđemo na zadnji broj XS veličine. Drama, drama, drama.

Najgori scenarij je kada točno zamislite badić kakav želite i onda shvatite da on ne postoji, potraga za njim tada nema smisla i na kraju opet kupite neki koji vam je 'tak-tak'. Ili uopće nemate pojma što tražite. E, pa ovo ljeto recite ne svemu što smo gore spomenuli! Ove sezone treba vam samo jedna smjernica, a ona se zove retro!

Retro badići su idealni zato što se tu najčešće radi o jednodijelnim modelima i to onima zatvorenijeg tipa koji jako dobro stoje, sužuju struk i vizualno produžuju noge. Najbolje je odabrati one bez naramenica ili sa otvorenim leđima. Još jedna stvar što se tiče jednodijelnih badića - preskočite preizrezane 'seksi' modele i budite staromodni.

Trake su još jedan model badića koji super izgleda u žarkoj boji, s retro uzorkom, prugicama ili točkicama, a isto vrijedi i za klasične bikinije. Retro pogodak će biti dvodijelni badić zatvorenijeg modela, u pastelnoj boji, pogotovo ako uspijete pronaći model s gaćicama visokog struka! Profinjenost i damski stil opet su 'in'!

 

Tina Bačić

Objavljeno: 02.05.2009. u 13:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p