TRENDOVI

Retro modeli sunčanih naočala dominiraju sezonom

I dalje je u modi retro!
Kad malo bolje proučimo modele sunčanih naočala koji su u modi posljednjih godina shvatimo da uopće ne bi bilo loše malo pomnije prokopati po ladicama naših baka i mama jer su modeli identični onima koje su one nosile. Retro i dalje dominira sezonom kad su sunčane naočale u pitanju, a ove sezone totalni hit su okviri inspirirani sedamdesetim godinama.

American ApparelJean Pierre Lamy

Okrugli predimenzionirani okviri kakve su nosile dame na Woodstocku najveći su hit, a uz njih i dalje se furaju bezvremenske Ray Ban sunčane naočale i uvijek popularni avijatičarski okviri. Ray Ban uvodi jedino jednu novost - boje! Ove godine totalno su zaluđeni veselim bojama i uzorcima pa sve one dame koje vole jarke boje i upečatljive uzorke neka se odluče za popularne Ray Ban okvire. Uz njih i većina ostalih dizajnera predlaže okvire u veselim bojama, a dominiraju oni u crvenoj, plavoj, zelenoj i žutoj boji. 

Za one trendseterice koje ne vole boje predlažemo neka se drže svojih crnih retro okvira koji su u modi uvijek, neovisno o trendovima.

Ana Bacinger

photo: fashionologie.com

Objavljeno: 24.04.2011. u 09:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p