TRENDOVI

Retro vibra u novoj Reserved kolekciji

Nova kolekcija Reserved YFL inspirirana je sportom i supkulturama

Nadahnuta sportom, supkulturama, glazbom i pop kulturom, nova kolekcija Reserved YFL proljeće/ljeto 2016. djevojkama donosi vesele stilove koji isijavaju emocijama i bojama.

 
Linija Reserved YFL namijenjena je mladim ljudima koji prate posljednje trendove ulične mode i koji žele biti drugačiji. Odjeća je dizajnirana kako bi iznenadila, ali i oduševila svojim originalnim idejama i mješavinom modnih trendova. Različiti sportski elementi čine ovu kolekciju izuzetno udobnom što će itekako znati cijeniti svatko tko želi kombinirati modu i udobnost.
  
 
Ženska linija YFL proljeće/ljeto 2016. donosi nonšalantni retro stil, a osebujni printevi, zemljani tonovi te oker, tople crvene i tirkizne boje ovoj kolekciji pružaju poseban „old school“ izgled. Glavni krojevi ove kolekcije izuzetno su djevojački, a korišteni su prirodni materijali poput pamuka, trapera i antilop kože različitih debljina i tekstura, kako bi se dobila zanimljiva raznovrsnost odjevnih komada.
 
 
Ova kolekcija donosi topao i jednostavan stil koji se izdvaja kao suprotnost hladnom modnom modernizmu koji je bio popularan u prošlim sezonama. Ženska linija Reserved YFL proljeće/ljeto 2016. donosi mješavinu 1960-ih godina, rock and rolla i dodir grungea te je idealna za slobodne, otkačene i prirodne djevojke.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto: PR
Objavljeno: 03.03.2016. u 10:41
Tagovi: kolekcija, Reserved

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p