TRENDOVI

Ring naušnice: omiljeni dodatak kojeg se ne odričemo

Kultni dodatak koji uvijek izgleda sjajno!

Ako bismo morali izdvojiti onaj jedan modni dodatak koji je obilježio brojne generacije, to bi svakako bile ring naušnice. Naime, riječ je o modelu u obliku kruga koji vrlo dobro pristaje različitim stilovima, stoga nema baš nikakvog razloga da postojećoj kolekciji za koju smo sigurni da postoji, ne pridodate još nekoliko divnih modela omiljenih ring naušnica.

Kada govorimo o kombiniranju ring modela naušnica, govorimo o outfitima koji su senzualni i zaigrani, no mogu objedinjavati i sportsku modnu notu. Dnevne kombinacije vole nešto manje modele, ali u tom slučaju poigrati se možete različitim debljinama i detaljima. Naravno, osim mini modela, možete se odlučiti i za one veće koje ipak više volimo u večernjim kombinacija kada želimo zablistati u najsjajnijem ruhu. Premda je moda iznimno ciklično, odnosno promjenjivo područje, zanimljivo je kako ring modeli naušnica baš nikad nisu izgubili bitku od aktualnih trendova te su uvijek model kojem se s veseljem vraćamo.

Tajna ovog modela krije se u sinergiji upečatljivosti i jednostavnosti koja divno pristaje različitim stilovima odijevanja, pa tako ringove vole romantičarke, minimalistice, no i sve zaljubljenice u grunge stil. Danas gotovo ne postoji brend koji u svojoj ponudi nema divne modele ovih naušnica, no ipak aktualna Bershkina ponuda u potpunosti nas je osvojila. U ponudi možete pronaći različite varijante, boje i veličine ring naušnica, stoga predlažemo da već danas odaberete onaj model koji najbolje pristaje vašem stilu i uživate u prekrasnim outfitima koji će zasigurno privlačiti brojne poglede!

U nastavku potražite najljepše modele ring naušnica iz aktualne Bershka ponude!

50 kn, 70 kn

50 kn

40 kn, 50 kn

50 kn

50 kn, 50 kn

70 kn

50 kn, 70 kn

40 kn

Objavljeno: 08.02.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p