TRENDOVI

Ruksaci su in!

Pogledajte što vam nude dizajneri, a što pristupačni brendovi
Praktični, funkcionalni i nikada nisu izgledali bolje! Ruksaci su se ponovno ušuljali u naše živote i već nekoliko sezona oduševljavaju nas kao i u našim najboljim školskim danima. Ipak, dječje opcije s najdražim likovima iz crtića ostavili smo za sobom i sada se veselimo ruksacima koji i ove sezone dolaze u kompletu s najnovijim trendovima s modnih pista.


Hoćete li ikat print s kojim ćete se momentalno pretvoriti u boho princezu ili sanjivi cvjetni print za romatičarku u vama, ruksaci su postali neodoljiva rješenja za svaki dan ispunjen nizom obaveza. Od onih s dizajnerskim potpisom, za vas smo izdvojili svjetski poznate sestre Olsen i njihove popularne ruksake iz linije The Row, Alexandera Wanga koji i na ovom polju djelovanja vješto reinterpretira svima nam znano te vječni Chanel, čiji su vintage ruksaci, ali i oni novijeg datuma, pravi hit među ljubiteljicama brenda.

Hrvatske dizajnerske snage s upečatljivim torbama predstavlja Hera by Robert koji su ovog proljeća niz pistu poslali dva genijalna ruksaka u zemljanim tonovima. Ako pak tražite ruksak u skladu s nešto manjim budžetom, nećete se razočarati ukoliko zavirite u Accessorize i H&M ili u web trgovine Asos, Dorothy Perkins i Topshop.


Što nude dizajneri i pristupačni brendovi pogledati možete u našoj galeriji.


H.B.
Photo: Accessorize, Asos, Fashion.hr, Net-a-Porter, Topshop

Objavljeno: 05.04.2012. u 10:28

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p