TRENDOVI

Sandale na petu sa šarenim kristalima koje se nalaze na 'wish' listi žena diljem svijeta

Sandale idealne za nešto svečanija modna izdanja!

Složit ćete se da je odabir modnih dodataka ponekad puno važniji od modnih komada koji predstavljaju bazu našeg outfita. Modni dodaci kao takvi imaju moć u potpunosti transformirati naš outfit te ga podignuti na jednu sasvim novu razinu, a pravi dokaz toga su i ove luksuzne sandale na petu koje bi u život vratila i one najjednostavnije modne komade!

O ljetnoj garderobi ne možemo govoriti, a da se ne dotaknemo sandala s potpeticom, koje ne silaze s trona već nekoliko sezona. Dok će sandale s nešto stabilnijom i udobnijom potpeticom biti rezervirane za ispunjavanje svakodnevnih obaveza, one pak sa zavodljivom visokom potpeticom idealne su za večernje kombinacije, ali i posebne prilike koje nam tek dolaze. Ako ste u potrazi za potpeticama koje će vam pružiti dozu glamura, onda su ove kožne sandale talijanskog brenda Aquazzura savršen odabir. Ove sandale posebne su po tome što su ukrašene s blistavim draguljima, koji imitiraju dugine boje, pa se tako sva potrebna doza upečatljivosti nalazi upravo u njima.

Njihovo kombiniranje poprilično je jednostavno, a zbog šarenih boja koje se nalaze na sandalama, najbolje ih je uskladiti s neutralnim i basic modnih komadima, poput male crne haljine. Cijena ovih sandala i nije baš povoljna koliko smo možda navikli te ćete za njih morati izdvojiti oko 7000 kuna, no riječ je o zaista kvalitetnoj obući koja će sigurno trajati godinama!

Aquazzura ( 995 €)

Objavljeno: 01.06.2020. u 11:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p