MODNI DODACI

Šarene maske za vaš iPhone

Na eBayu se skrivaju odlični modeli!
Danas je postalo normalno da vaš iPhone ima zaštitnu masku koja privlači pažnju i koja je sve samo ne obična i crna. Šarenilo i dalje vlada na zaštitnim maskama vaših gadgeta, a na eBayu se nalaze savršeni modeli po prihvatljivim cijenama. Dok u nekom dućanu za svoju zaštitnu masku trebate izdvojiti od 50 kuna na više, na eBayu vas čekaju simpatični modeli čije se cijene kreću od jednog do maksimalno 10 dolara.

       

Model koji izgleda kao Chanel ambalaža za lak osvojio vas je prije nekoliko dana pa smo odlučili potražiti kakva mu je cijena na eBayu i našli smo ga za 22 dolara s besplatnom poštarinom u Hrvatsku. To je ujedno i najskuplja maska iz naše galerije, ostalima se cijene kreću od 1 do maksimalno 5 dolara, s uključenom poštarinom. Nabavite upečatljivog zeca kakvog već sezonama nose poznate street style dame ili se odlučite za model s mačkom, pandom ili Hello Kitty. Možda vam se više sviđa maska koja izgleda poput skateboarda, sladoleda, keksa ili više preferirate jednobojne modele u pastelnim tonovima?

        

U galeriju smo stavili nekoliko zbilja slatkih maski za iPhone, a vama samo treba PayPal račun i malo vremena da u moru maskica pronađete svoj najdraži model!

Ana Bacinger

Objavljeno: 03.02.2013. u 10:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p