MODNI DODACI

Savršena ukrasna torbica za večernje izlaske

Upoznajte FREYWILLE Minaudière Soirée Milanaise
 
Svevremenska i nevjerojatno dopadljiva u svojoj jednostavnosti, FREYWILLE večernja torbica idealan je modni dodatak u onim posebnim prilikama kada želite pokazati svoj smisao za eleganciju i glamur. Kreativna međuigra najfinijih materijala, umjetnički oslikanih detalja od pečenog emajla i živopisnih boja čine ovo malo remek-djelo dragocjenim komadom koji će savršeno oplemeniti svaku toaletu ili bilo koju drugu svečanu odjevnu kombinaciju.

Uz već poznatu Clutch – Soirée Viennoise, dizajniranu za nošenje ispod ruke, te prepoznatljivu po umjetničkoj slici na emajlu koja joj ukrašava poklopac, FREYWILLE predstavlja novi simbol ženske nezavisnosti i otmjenosti, Minaudière Soirée Milanaise. Mala neodoljiva ukrasna torbica dimenzija 16 x 4,8 x 11 cm, nazvana je simbolično prema Milanu, gradu umjetnosti i mode. Dolazi u zanosnim kombinacijama najkvalitetnije kože u crnoj ili bež boji, a najupečatljiviji detalj njezinog umjetničkog dizajna je jedinstvena valjkasta kopča od emajla oslikana maštovitim motivima iz pojedinih FREYWILLE kolekcija nakita.
 
 
FREYWILLE večernje torbice izrađuju se u strogo limitiranim količinama, kako bi njihove buduće vlasnice uživale u ekskluzivnosti, te su jedan od onih čarobnih modnih dodataka koji nas podsjeća da je stil duboko osoban izraz onoga tko smo i svaki put kad se odijevamo, zapravo naglašavamo dio sebe.
 
photo: FREYWILLE
Objavljeno: 11.11.2014. u 15:20
Tagovi: torba, freywille

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p