TRENDOVI

Savršeni printevi u novoj kolekciji iz Stradivariusa

Noviteti s polica španjolske high street trgovine

Ukoliko još uvijek niste stigle do naše obale, a imate namjeru investirati u nekoliko ključnih komada prije odlaska na more, savjetujemo vam da zavirite u Stradivarius, gdje ćete pronaći lagane ljetne krpice obilježene pravim obiljem printeva i raznih zaigranih uzoraka. Neovisno o tome radi li se o majici, hlačama ili haljini, printevi na odjeći izgledaju savršeno te ju automatski čine svestranijom za kombiniranje.

 Ako si, primjerice, priuštite kimono ili harem hlače iz Stradivariusa, koje su obilježene jarkim narančastim i plavim tonovima, budite sigurne da su vam uz njih dovoljni oni najosnovniji komad, poput običnog bijelog T-shirta, vrućih hlačica od trapera i nekih jednostavnih sandala.

Univerzalni ljetni komadi također su šareni kombinezoni, oko čijeg stiliziranja doista nećete morati razbijati glavu - obucite ravne sandale ili espadrile, ponesite veliku torbu za plažu i na glavu stavite slamnati šeširić, kako bi u trenutku dobile chic ljetni styling koji funkcionira u svim prilikama.

U našoj galeriji pogledajte najnoviju ponudu komada s printevima iz Stradivariusa.


H.B.
Photo: Stradivarius

 

Objavljeno: 18.07.2013. u 20:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p