TRENDOVI

Šeširi koje obožavaju fashionistice

Style File by Ana Bacinger

Zara

Predimenzionirani slamnati šešir ukrašen simpatičnim natpisom definitivno je jedan od modnih dodataka kojeg su prave trendseterice već odavno nabavile. Ako i vi razmišljate o kupnji jednog - naša Ana zna gdje se kriju najbolji primjerci!

‘Hej! Tražim šešir s natpisom poput onih koje nose sve modne blogerice. Nisam nažalost našla ništa pametno u našim dućanima pa te molim za pomoć gdje da tražim on line? Hvala puno. Rea’

Brojni webshopovi poput Asos-a, Nordstorma, Manga i Zare imaju odličnu ponudu ovih šešira tako da ti savjetujem da pogledaš što trenutno imaju u svojoj ponudi. Cijene su im sasvim ok, a i kvaliteta je odlična za taj cjenovni rang. Ako te ne osvoje ni ovi modeli koje sam izdvojila u nastavku, uvijek se možeš poigrati i uz malo truda i dobre volje sama napraviti unikatan šešir s natpisom.

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom ‘Style File by Ana Bacinger’ na: ana.bacinger@fashion.hr.

Asos (100 kuna)

Asos (100 kuna)

Asos (178 kuna)

Asos (178 kuna)

Asos (120 kuna)

Asos (120 kuna)

Mango (170 kuna)

Mango (170 kuna)

Nordstorm (206 kuna)Nordstorm (206 kuna)

Simons (145 kuna)Simons (145 kuna)

Zara (140 kuna)

Zara (140 kuna)

A.B.

Objavljeno: 25.06.2017. u 10:48

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p