MODNI DODACI

Sestre Olsen ponovno imaju najskuplji ruksak na svijetu

Modni dodatak nastao je u suradnji s umjetnikom Damienom Hirstom
Otkako su iz glumačkih uplivale u modne vode, sestre Olsen obožavaju izazivati reakcije javnosti. Njihov skupocjeni dizajn pod okriljem branda The Row već je nemali broj puta bio temom diskusija, a granicu luksuza i ekskluziviteta Mary-Kate i Ashley i dalje vole ispitivati i probijati.


Ako ste dosad živjeli u uvjerenju kako je njihov lakirani crni ruksak, izrađen od krokodilske kože i procijenjen na 39,000 dolara, ujedno i najskuplji ruksak na svijetu, vrijeme je za obavijestiti vas kako su poznate blizanke ove sezone nadmašile same sebe.

Novi asesoar s potpisom The Rowa nastao je u suradnji s renomiranim umjetnikom Damienom Hirstom, koji je prepoznatljivi dizajn njihova ruksaka nadogradio vlastitim umjetničkim instalacijama - malenim i šareno obojenim pilulama. Ova umjetnička intervencija za američki modni brand sretnog će vlasnika koštati ukupno 55,000 dolara, što je uvjerljivo rekordna cijena jednog ruksaka u svijetu.


Produkt ove ekskluzivne suradnje moći će se od 12. prosinca nabaviti na stranici Just One Eye, a osim toga vrijedi spomenuti kako dolazi u limitiranom izdanju od 12 primjeraka te će veliki dio prihoda na Hirstov zahtjev biti poklonjeno u humanitarne svrhe.


H.B.
Photo: Just One Eye

Objavljeno: 04.12.2012. u 20:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p