MODNI DODACI

Severina u novoj kampanji za Tag Heuer satove

Glazbena zvijezda i poznata švicarska urarska kompanija nastavljaju uspješnu suradnju


Nakon što je prije nekoliko mjeseci uspješno promovirala žensku kolekciju TAG Heuer satova Link Lady, Severina i ova uspješna švicarska urarska kompanija odlučili su nastaviti svoju suradnju. Spoj švicarske preciznosti i Severinine profinjenosti na najbolji će način udahnuti dio njene osobnosti i glamura kolekciji koju su za nju pripremili iz TAG Heuera te svijetu satova donijeti jedinstvenu dozu glazbenog luksuza.


Severini će tako na zapešću ruke zasjati satovi iz kolekcije Formula Steel & Ceramic, koji baš poput naše glazbene zvijezde odišu ženstvenošću i mističnom romantikom. Zbog svog izgleda, posebnog načina izrade, ali i detalja, ovi satovi odlično će se uklopiti u svakodnevni Severinin outfit bez obzira odluči li se za otmjeni, sportski ili ležerniji styling.

TAG Heuer je za Severinu pripremio dva modela: «Bijelu Formulu», kvarcni sat, spoj čelika i bijele keramike, oplemenjen s 35 dijamanta, koji će se savršeno uklopiti uz Severininu gracioznost, te «Crnu Formulu», koju pokreće automatski mehanizam, a spoj je kombinacije čelika i crne keramike te čak 60 dijamanata koji potvrđuju njegovu iznimnu finoću izrade i elegancije.

 

Photo: Marko Grubišić

 

Objavljeno: 12.07.2013. u 12:00
Tagovi: Severina, Tag Heuer, sat

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p