TRENDOVI

Sexi punkerica

Ovo morate nabaviti!

Ako ove sezone želite igrati na sigurno, obavezno morate nabaviti nešto crno s punk prizvukom.

A kad pričamo o punku mislimo na kožu, zakovice, remenje i sve što ima onaj oštri i buntovnički štih. Krenite s osnovnim stvarima, ako još nemate kožnu jaknu, ove sezone potražite crnu sa zakovicama i zatvaračima jer je taj model modni must have sezone. Traperice neka budu uske i crne, a prednja strana neka im bude poderana kao kod ovih iz Topshopa koje smo stavili u galeriju. Za nešto ženstveniji punk izgled savršeno će doći uska crna haljina dugih rukava koja prati liniju vašeg tijela, ili još bolje kratka minica izrađena od kože. Naravno da su boje zagasite i tmurne, nosi se crno i tamno sivo. Ove boje osim što će vas učiniti seksepilnima, garantiraju vam eleganciju i profinjenost.

Ako vam se čini pretjeranim njegovati ovaj punk izgled, odlučite se za neke detalje kojima ćete postići izgled sexi punkerice, a ostat ćete vjerne svom originalnom stilu. Tu na scenu stupaju narukvice, ogrlice, kožne rukavice i remenje. Ovi detalji idealni su za jednostavne i klasične kombinacije jer će vas učiniti primjetnima i zanimljivima.

Za one hrabrije tu su kožne haljine koje jednostavno vrište seksepilom (sjetite se samo Angeline Jolie u crnoj kožnoj haljini), kožne hlače i opasno sexi grudnjaci i korzeti.

Što će vas sve pretvoriti u sexi punkericu možete saznati ako kliknete na našu galeriju!

Ana Bacinger

 

Objavljeno: 19.11.2009. u 21:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p