TRENDOVI

Sjaj u malom

Sjajne mini haljine

Svi smo već odavno upoznati sa prepoznatljivim modelom haljine Balmain koji je zavladao cijelim svijetom. Za tom haljinom, modela pripijenog uz tijelo i upitne duljine poludjele su sve žene, a izgleda da ni ostali dizajneri nisu ostali ravnodušni jer su za proljeće 2009. ubacili pokoji model u svoje kolekcije. A kako i ne bi? Pa tko ih ne bi htio!

Slobodno možemo zaključiti kako je u kolekciji Collette Dinnigan zavladao stil Balmain haljina koje su izgledale odlično time parirajući tom statusnom simbolu. Versace je također sjajnim mini modelima obogatio svoju reviju, a dizajnerima se pridružila i omiljena Stella McCartney.

Međutim ne morate posezati za dizajnerskim stvarčicama jer slične modele mini haljina lako ćete pronaći u dućanima poput Topshopa i Miss Selfridga. Ustvari kada se sjetimo, haljine okupane kičom već su vladale među fashionisticama, ali ono što ovoga puta favoroziramo je 'look' na gole noge. I na crne čarape izgledati će dobro, ali definitivno ih sačuvajte za tople dane jer im tada ništa nije ravno.

Sjajne mini haljine koje odaberete za sebe neka slobodno budu na granici s ukusom što se dužine tiče, hrabro sa štrasom i mašti na volju. Jedini problem je odlučiti koju odabrati jer su sve apsolutno sjajne!

 

Slike preuzete sa style.com

 

Tina Bačić

Objavljeno: 22.03.2009. u 14:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p