TRENDOVI

Sjajne kombinacije za tople proljetne dane

Outfiti s kojima nećete pogriješiti!

Nakon zimskih dana u kojima su prevladavale tamne i zagasite nijanse, konačno je došlo razdoblje veselih boja koje vole zaigrane i posebne kombinacije. Kada govorimo o proljeću, možemo se složiti kako se radi o jednom od najzahvalnijih razdoblja za odijevanje upravo zato što je neizmjerno lako i brzo izgledati odlično te odašiljati posebnu pozitivnu energiju.

Iako su topli i ugodni dani pred nama, to ne znači da se temperature ipak ne mogu spustiti za koji stupanj niže te nas neugodno iznenaditi, no srećom kako se to ne bi dogodilo, postoje jednostavni trikovi s kojima ćete preduhitriti svaku vremensku nepogodu. Slojevito odijevanje je jedan od najvećih saveznika kada govorimo o proljetnim stylinzima, a poigrate li se s bojama i uzorcima budite sigurni kako ćete kreirati kombinaciju koja će malo koga ostaviti ravnodušnim. Svake sezone svjedočimo velikoj promjeni modnih trendova, no postoji onaj jedan koji se iz godine u godinu zadržava, a to je odjeća s umjetničkim prizvukom. Ovakav način odijevanja ima notu koja nas vodi na mjesta gdje trendovi kao takve ne postoje, na mjesto gdje je estetika prilagođena individualcu koji je nosi na specifičan i unikatan način, stoga volite li takav način odijevanja, sigurni smo da volite i kombiniranje različitih zanimljivih uzoraka i boja, materijala i krojeva. Budući da je ponekad takvu odjeću pronaći pravi izazov, postoji onaj jedan brend koji u potpunosti nudi komade u koje će se zaljubiti sve umjetničke duše; pogađate, radi se o Desigualu.Ovaj brend poseban je po mnogočemu, no ono što nas uvijek iznova oduševljava je činjenica kako su vjerni svojoj prepoznatljivoj estetici koja vrlo dobro kompenzira njihov osobni dizajnerski potpis i moderne komade. Upravo ta sinergija je ono što Desigual čini jednim od onih brendova kojima se neprestano vraćamo i za koje znamo da nas nikada neće razočarati.

Živopisne haljine, majice te modni dodaci definitivno su modeli koji se u punom smislu riječi mogu svrstati pod pojam umjetničkog odijevanja, a za nekoliko dana, točnije 15. travnja održava se Svjetski dan umjetnosti koji je idealan poligon za nošenje Desigual komada koji će se savršeno uklopiti u arty priču koju odašilju svakim svojim komadom. Osim odličnih odjevnih komada, najnovija kolekciji donosi sjajne modele ruksaka koji u nekim elementima odskaču od prepoznatljive estetike, no ipak nit vodilja je ista, a to je specifičan i drugačiji izgled. Ruksaci iz najnovije kolekcije zanimljivog su oblika, jarkih boja te dolaze sa šarmantnim ukrasima. Ovi modeli idealni su za sve one koji njeguju sportsku klasiku s prepoznatljivim Desigual prizvukom koji ih definitivno razlikuje od svih ostalih. Odabirom Desigual komada možete biti sigurni da ćete se izdvajati od svih drugih te donijeti jednu posve orginalnu modnu priču koja sigurno neće proći nezapaženo.

Foto: PR
Objavljeno: 15.04.2019. u 10:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p