TRENDOVI

Sjajne modne inspiracije koje će vam olakšati odijevanje u trudnoći

Izdvojili smo nekoliko sjajnih outfita omiljenih Insta trudnica!

Za trudnoću često kažemo da je blaženo stanje, no također je riječ o periodu života u kojem se baš sve oko nas mijenja. Od fizičkog izgleda, do nekadašnjih navika i svakodnevice, pa sve do prioriteta, trudnoća definitivno označava period na kojeg se ponekad i nije toliko jednostavno prilagoditi i naviknuti.

Trudnoća je u mnogočemu izazovna, a svakako i u modnom smislu. Tako brojne trudnice razmišljaju što uopće kupiti, kako to uklopiti u skladu s vremenom u kojem se trenutno nalazimo, a da pri tom ne opteretimo kućni budžet budući da je riječ o modnim komadima koji će nam vrlo kratko zapravo i služiti. Čim trbuh krene rasti, javljaju se poteškoće u odabiru svakodnevnih modnih kombinacija, no zahvaljujući trenutačnom baby boomu koji se zbiva na društvenim mrežama, sjajnih outfita uopće ne nedostaje. Tako su brojne omiljene influencerice sjajno pokazale kako zadržati cool faktor i u visokom stupnju trudnoće te kako na vrlo jednostavan način stilizirati zaobljeni trbuščić najpopularnijim modnim komadima. Ono što je bitno jest nositi komade u kojima se osjećate ugodno te se ne ograničavati od nošenja svega onoga što vas i inače veseli, primjerice sandale na blok petu ili salonke. Također vrlo praktični su oversized modni komadi koji su kao trend baš uvijek prisutni, pa tako u iste vrlo lako možete uskočiti i nakon završetka trudnoće.

U nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih outfita omiljenih Instagram trudnica te smo sigurni da će vas inspirirati u stvaranju vaše sljedeće modne priče!

Foto: Instagram
Objavljeno: 10.05.2021. u 16:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p