Sjajne vijesti! Limitirano izdanje kultnih tenisica konačno je stiglo u Hrvatsku!

Tenisice koje se sigurno nalaze na vašoj wish listi!

Poznati talijanski modni brend Replay ove sezone nastavlja s fantastičnim modno-sportskim kolaboracijama, a ovog puta radi se o mnogima omiljenom brendu Puma, jednom od vodećih brendova u području sporta, dizajna i mode, dobro poznatom u sportskim ali i u fashion krugovima. Inovativnost u dizajnu koji ovaj brend njeguje već preko 70 godina očitava se u ovom limited edition modelu Ralph Sampson tenisica.

Model Ralph Samson by Puma koji je Replay kreirao u suradnji s Pumom je zapravo reinterpretacija modela srednje visoke strukture i jednostavnog dizajna koji je 80-ih godina dizajnirala košarkaška legenda Ralph Sampson prema kome je i dobio ime. U ovom ekskluzivnom modelu očitavaju se i revolucionarne tehnike koje je Replay razvio u proizvodnji jeansa, a koje ovim tenisicama daju poseban izgled. Radi se o tehnici u kojoj se koristi Ecostone abrazivni kamen sličan plavcu pomoću kojeg se postiže 'iznošeni' izgled, a pritom se kao i uvijek kad je riječ o Replayu posebna pažnja posvećuje brizi o okolišu i ekološkoj održivosti.Tenisice su u finalnoj fazi izrade ručno obrađene abrazivnom tehnikom i bojenjem za koje se koristi prirodni pigment, idealan za stvaranje unikatnog izgleda. Čelni ljudi Replaya i Pume Matteo Sinigaglia i Bjørn Gulden istaknuli su zadovoljstvo i uzbuđenje suradnjom, a kao najsvjetlije točke istaknuli su posvećenost kvaliteti, inovacijama te ekološki održive procese proizvodnje.

Ovu limitiranu ediciju Ralph Samson by Puma svi zaljubljenici u modu i sport mogu pronaći u odabranim Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu Zadru, te online - na Reverto web shopu.

Foto: PR
Objavljeno: 21.09.2020. u 12:53
vrh stranice
p p