TRENDOVI

Sjajni prugasti džemperi koji će podignuti svaku kombinaciju

Jednostavan komad koji nas iznova oduševljava!

Džemperi i tople majice idealan su odabir za niske temperature jer nas istovremeno štite od hladnoće, udobni su te u našu garderobu unose dašak vedrine, a pridodate li svemu šarmantne prugice, chic i casual izgled postit ćete bez puno muke.

Kada govorimo o odijevanju zimi, džemperi su se nametnuli kao apsolutni modni imperativ i stanovnik su gotovo svakog ženskog ormara. Osim što su topli i udobni, dolaze u različitim bojama i krojevima, pa se odlično uklapaju u razne kombinacije. Osim standardnih debljih džempera, postoje i oni tanji koje možete odabrati onda kada su temperature nešto više ili kada jednostavno želite laganije slojeve odjeće. Šarmantne prugice vječni su klasik i odabir s kojim nikako ne možete pogriješiti, a u kombinaciji s džemperima postaju omiljeni zimski komad. Prugice na odjeći odaju dojam jednostavnosti i neopterećenosti te nose u sebi dozu sportske elegancije koja se odlično uklapa u dnevna izdanja.

Prugasti džemper možete kombinirati s najdražim trapericama i gležnjačama, ali i sa suknjama. Kada govorimo o bojama, prva asocijacija zasigurno je crno bijela kombinacija, no nije i jedina. Prugasti džemperi u bojama, jednoj ili više njih, podignuti će svaku kombinaciju i odličan su odabir kada nemate puno vremena za spremanje, a želite izgledati lijepo. Odabirom ovog džempera istaknuti ćete se u masi na potpuno nenametljiv i jedinstven način, stoga zavirite u aktualnu high street ponudu najdražih dućana, a kako bismo vam pomogli u odabiru, izdvojili smo 10 najljepših komada.

Bershka (120 kn)

Bershka (150 kn)

Bershka (150 kn)

Stradivarius (180 kn)

Stradivarius (120 kn)

Stradivarius (180 kn)

Stradivarius (200 kn)

Zara (140 kn)

Zara (180 kn)

Zara (80 kn)

Foto: Zara, Bershka, Stradivarius, Instagram
Objavljeno: 30.01.2019. u 11:24
Tagovi: džemper, prugice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p