TRENDOVI

Sjećate li se popularne ružičaste haljine sa srcima? I dalje je jedna od najprodavanijih!

Model koji već dugi niz godina ne silazi s trona!

Prije nekoliko godina kada se je pojavila pod modnim nebom, nema tko ju nije poželio. Pričamo o prepoznatljivoj ružičastoj haljini sa srcima koja dolazi u bajkovitom koju s naglašenim strukom i trendi korzet dijelom na prsima. Ova haljina je malo koga ostavila ravnodušnim, stoga ne čudi da je i dalje model koji uživa status jednog od najprodavanijih! Vjerujemo da znate da se radi o haljini brenda Lirika Matoshi koji je započeo kao brend ručno rađenih modnih dodataka, a potom se razvio u nešto puno više i proslavio s haljinom o kojoj se i dalje ne prestaje pričati!

Dizajnerski potpis ovog divnog brenda obilježen je zanimljivim materijalima, ženstvenim krojevima, ali i vibrantnim bojama koje mu podaruju poseban zaigrani šaram u kombinaciji s chic stilom. Većina haljina koje možete pronaći iznimno su ženstvene i pomalo bajkovite te bez razmišljanja posebne i unikatne. Iako su svi modeli neizmjerno ljupki, izdvojit ćemo jednu haljinu koja nam je posebno zaokupila pažnju. Jarko ružičasta haljina s mini crvenim srcima dolazi u midi dužini, dok je gornji dio haljine napravljen u stilu korzeta. Ovaj model osim što je vrlo atraktivan, krije još jednu posebnost, a to je udobnost što je u kombinaciji sa zadovoljavajućim izgledom, odabir s kojim baš nikako ne možete pogriješiti.

Kako kombinirati ovaj model?

Kako biste izbjegli kičast izgled koji neće dopustiti haljini da vodi glavnu 'modnu' priču, predlažemo da se odlučite za cipele u neutralnoj nijansi, a ostatak dodataka neka također prati jednostavnu modnu liniju. Što se tiče frizure, uredno ispeglana kosa ili pak podignuta, pokazala se je kao najbolji stilski odabir, pa ako ste inače ljubitelj valova ili bujnije frizure, odlučite li se za ovaj model haljine, ipak predlažemo nešto suptilnije.

Haljinu možete kupiti možete putem sljedećeg linka!

Foto: Instagram, Lirika Matoshi
Objavljeno: 18.03.2023. u 20:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p