TRENDOVI

Sjećate se Lidlovih tenisica koje su se odmah nakon lansiranja rasprodale? Ovaj trgovački lanac ima novu kolekciju koja jednako oduševljava

Od četvrtka je dostupna nova Lidl by Lidl kolekcija
Ovoga četvrtka u Lidlu očekuje nas nastavak kolekcije Lidl by Lidl. Provjerili smo što se sve nalazi u njihovoj kolekciji, a koliko će teško biti uhvatiti komade iz ove nove kolekcije saznat ćemo tijekom nekoliko narednih dana!

Ne znamo kako bismo objasnili hype koji je prouzrokovao trgovački lanac Lidl izbacivši odjevne komade sa svojim logom. Komadi iz prošle kolekcije ovog trgovačkog lanca dosezali su višestruko veće cijene u preprodaji. Mogli bismo u šali reći da su ovo pravi investment pieces. Rekordna rasprodanost može se pripisati čistoj ironiji i šali ili pak trendu logomanije koji češće vežemo uz neke luksuzne brendove. Što god da je razlog, kič moment Lidl tenisica i „cool“ modnih kombinacija izmamio je osmijeh na naše lice.

Uspješnost prethodne Lidl by Lidl kolekcije natjerala nas je da zavirimo i u novu proširenu ponudu. Ovoga puta osim čarapa i tenisica u ponudi su se našla i tri modela kapa i pakiranje muških bokserica.

Tenisice iz ove kolekcije nešto su jednostavnijeg dizajna u neutralnim nijansama, a Lidlov logo pojavljuje se samo na jeziku tenisica. Sportske čarape koje će funkcionirati kao idealan šaljivi dodatak svim street style kombinacijama, bit će dostupne u dvije verzije po cijeni od 15,99 kuna. Ultimativni stylish komad ove Lidlove kolekcije je definitivno topli bucket hat u crnoj boji s prišivkom loga na sredini. Sve artikle iz ove kolekcije možete pronaći na linku, a oni najbrži i najsretniji pronaći će ih u trgovinama od četvrtka 17. studenog.

bokserice (70), bucket hat (55 kn)

tenisice (139 kn), kapa (55 kn)

čarape (16 kn), (16 kn)

Foto: Instagram, Lidl
Objavljeno: 16.11.2022. u 14:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p