TRENDOVI

Škola mode Jennifer Aniston

Kakav je stil najpoznatije američke djevojke iz susjedstva?

O Jennifer Aniston možete misliti štošta i to poglavito iz tabloidnih napisa: da je očajnica koja se svim silama trudi upecati muškarca, da ne zna glumiti, da je dosadna u svojim kombinacijama... ali nas zanima samo jedna činjenica, a to je da ona jednostavno zna što joj stoji i kako dobro izgledati.

Jennifer voli američku klasiku i nju gotovo da ne možemo zamisliti u haljini s dekolteom do pupka (poput Jennifer Lopez), da nosi kožne hlače i majicu ispisanu krvlju (poput Angeline) ili da na svakoj fotki pući usne (kao Megan Fox).

Voli basic komade poput crnog kaputa, sivog balonera, male crne haljine ili zlatnih i srebrnih haljina za crveni tepih. među njenim najdražim dizajnerima ističu se Valentino (priznajte, u njegovim haljinama svaka žena izgleda poput milijun dolara u gotovini) i Calvin Klein („U njegovoj odjeći se ističe vaša osobnost." izjavila je jednom prilikom). Ziherašica? Možda. Ziherašica s puno stila? Svakako, jer da bi izgledali poput Jen ne trebaju vam milijuni, nego samo nekoliko dobrih bazičnih komada koje trebate znati kombinirati. Njene najbolje outfite pogledajte u galeriji.

 

Borina Kopčić

Objavljeno: 31.03.2010. u 18:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p