TRENDOVI

Skupo vs. prihvatljivo

Hit kombinacija sezone!

skupo vs. prihvatljivo 
Proljeće nesumnjivo prolazi u retro stilu i boho kombinacijama, a naša najdraža je definitivno ona s trapezicama i majicom golih ramena. Volimo zavoditi ramenima i decentno pokazivati kožu, a to je u situacijama kada želimo izgledati sofisticirano najlakše postići upravo s off shoulders komadima.
 
Ako vam poslovna pravila dozvoljavaju da dolazite u nešto ležernijim kombinacijama - trapezice, košulja ili top bijele boje sa spuštenim ramenima, sandale na vezanje i šarmantna marama u kosi savršen su proljetni spoj! Cijelu kombinaciju začinite velikom bucket torbom od brušene kože, u nekoj jarkoj boji, a fokus make up-a neka budu vaše usne u jarko narančastoj ili ružičastoj boji.
 
Ovaj styling možete bez problema isfurati i u večernjim satima, samo umjesto bucket torbe u ruke stavite mali clutch u što šarenijem printu, a oko vrata nanizane ogrlice u boji zlata, ukrašene hrpom šarenih perlica.
 
 
​SKUPO
 
SKUPOHLAČE: Victoria Beckham (3.000 kuna), TOP: Tibi (1.630 kuna), UKRAS ZA KOSU: Eugenia Kim (1.780 kuna), CIPELE: Dolce Vita (905 kuna) 
 
 
​PRIHVATLJIVO
 
PRIHVATLJIVOTRAPERICE: Diesel (985 kuna), TOP: H&M (315 kuna), UKRAS ZA KOSU: Asos (60 kuna), CIPELE: Stradivarius (399 kuna) 
 
A.B.
Objavljeno: 25.05.2015. u 09:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p