TRENDOVI

SKUPO VS. PRIHVATLJIVO

Traperna haljina u prvom planu
Još jedan od must have komada ove sezone svakako je traperna haljina koja se mora naći u vašem ormaru. Kroj i vrstu trapera odaberite po želji, jer ih je izbor ove sezone zbilja jako velik. Traperna haljinica odlična je investicija jer je nosiva u svim prilikama - ona može izgledati jako elegantno, sofisticirano i chic, no istovremeno s pravim kombinacijama može postići ležeran ili otkačen izgled. Trenutno je u modi sve što je usko i pripijeno pa se u našoj ovotjednoj kombinaciji našla haljinica od trapera koja prati liniju tijela. Odlično izgleda na minijaturne sandalice neutralne nijanse, a za večer vam savjetujemo da se ogrnete prugastim kardiganom koji uvijek izgleda odlično i podiže svaku kombinaciju. Maramu smo stavili kao mali i simpatičan modni dodatak, a vi same odlučite da li ćete njome svezati kosu ili ćete je prebaciti oko vrata.

Ovotjedna dizajnerska kombinacija spoj je Karen Millen haljine, Aubin&Willis kardigana,  Tarta Pyr sandala i Paul Smith marame.

U high street dućanima pronašli smo haljinu u Miss Selfridge-u, kardigan u Dorothy Perkins-u, sandalice su iz Topshopa, a marama iz Accessorize-a.

 

DIZAJNERSKA KOMBINACIJA


HALJINA:  Karen Millen (1.035kn), KARDIGAN:  Aubin&Willis ( 910kn), SANDALE: Tarty Pyr (2.155kn),  MARAMA: Paul Smith (1.295kn) 

HIGH STREET KOMBINACIJA


HALJINA:  Miss Selfridge (330kn),  KARDIGAN: Dorothy Perkins (200kn),  SANDALE: Topshop (420kn), MARAMA: Accessorize (90kn) 

Ana Bacinger

Objavljeno: 01.07.2010. u 17:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p