TRENDOVI

Skupo vs. prihvatljivo

Maxi haljina za jesen 2010.

Mišljenja su individualna i vjerojatno se nećete sve složiti s nama, no po našem mišljenju za jesen 2010. u ormaru bi se trebala naći jedna jednostavna maxi haljina. Pod jednostavnim smatramo pamučnu haljinu A kroja koja bi trebala biti neke neutralne, po mogućnosti zagasite nijanse. Ovakav model možete isfurati na više načina, odlična je za dnevne kombinacije uz balerinke ili muški model cipela, a ukoliko je želite za večernji izlazak pokušajte sa mega popularnim cipelama na punu petu. Iako je pamučna uz elegantne cipele i mini torbicu u ovome možete zablistati u na nekom svečanijem događanju.

Fashion.hr ekipa obožava sve što na sebi ima prugice tako da je naš odabir prugasta maxi haljina. Uz kožnu jaknu haljina će izgledati ležerno, a torba sa resicama odlično će se uklopiti u cijelu kombinaciju. Cipele na punu petu odličan su izbor jer su udobnije od onih na tanku petu, a i najavljene su kao veliki hit jeseni 2010.

Dizajnerska kombinacija je spoj Opening Ceremony prugaste maxi haljine, Current/Elliott jakne, fenomenalnih Balenciaga platformi i Isabel Marant torbe.

U Dorothy Perkins smo pronašli odličnu haljinu, Topshop već provjereno nudi fenomenalne jakne, a H&M webshop pokazao se kao odličan izbor za cipele i torbu.

DIZAJNERSKA KOMBINACIJA


HALJINA: Opening Ceremony (1.885kn), JAKNA: Current/Elliott (4.410kn), CIPELE: Balenciaga (4.990kn), TORBA: Isabel Marant (4.620kn)

HIGH STREET KOMBINACIJA


HALJINA: Dorothy Perkins (250kn), JAKNA: Topshop (800kn), CIPELE: H&M (280kn), TORBA: H&M (110kn)

Ana Bacinger

Objavljeno: 08.10.2010. u 08:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p