TRENDOVI

Skupo vs. prihvatljivo

Maxi vesta za bezbroj kombinacija!

Ponekad vam jednostavno ponestane ideja što obući za zujanje gradom, odlazak u kino, ispijanje kave sa prijateljicama i ostale društvene aktivnosti? Maxi vesta pokazala se idealnim komadom za više zanimljivih stylinga, od kojih je jedan svakako onaj za dnevni look. Iako u kombinaciji koju smo vam spremili idu cipele na petu, ona je puna pa bez većih problema u njima možete provesti cijeli dan jer su takve cipele puno udobnije od onih sa potpeticom. Skinny jeans i T-shirtica sa simpatičnim printom već su izlizani duo, no uz popularne cipele na punu petu i hit komad jeseni - maxi vestu oni dobivaju jedno potpuno novo lice.

Dizajnerska kombinacija ovog tjedna spoj je All Saints maxi veste, Helmut Lang odličnih traperica, DsQuared2 majice i Opening Ceremony cipela.

U high street kombinaciji dominira omiljeni Topshop na čijem smo webshopu pronašli vestu, traperice i cipele, a majica je iz Dorothy Perkinsa.

DIZAJNERSKA KOMBINACIJA


VESTA: All Saints (1.050kn), HLAČE: Helmut Lang (1.025kn), MAJICA: Marc by Marc Jacobs (790kn), CIPELE: Opening Ceremony (2.705kn)

HIGH STREET KOMBINACIJA


VESTA: Tophop (540kn), HLAČE: Topshop (240kn), MAJICA: Dorothy Perkins (250kn), CIPELE: Topshop (750kn)

Ana Bacinger

Objavljeno: 15.10.2010. u 09:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p