TRENDOVI

Skupo vs. prihvatljivo

Crvena boja za tmurnu jesen

Najčešće su sitnice ono što vas izdvaja iz mase, a nama je ovog tjedna za oko zapeo jarko crveni jesenski kaput koji je toliko primjetan i chic da je postao jedan od najdražih komada ove sezone. Jednostavan kroj i upečatljiva boja must have su za ove jesenske dane jer su laki za kombiniranje te vam dopuštaju da se igrate komadima koji se nalaze u vašem ormaru. Uz ovakav kaput možete obući klasične traperice, simpatičnu suknju ili elegantnu haljinu - on ide uz sve.

Kako smo mi najveći fanovi ležernog stila naša kombinacija je jednostavna, no itekako upečatljiva i stylish. S prugicama se nikada ne može pogriješiti, one su u modi uvijek i poželjne u svakoj kombinaciji. Pogotovo ako ih spojite sa skinny trapericama i preslatkim crnim šeširom. Za cipele odlučite sami, naš odabir bi bile bikerske čizme i velika crna torba za sve potrebne i nepotrebne sitnice koje tokom dana nosimo sa sobom.

Hermes u svojoj kolekciji ima fenomenalan crveni kaput koji smo skombinirali sa D&G trapericama, Chinti and Parker prugastom majicom i simpatičnim Comme des Garcons šeširom.

Zara je ponudila svoju verziju crvenog kaputa koji odlično izgleda sa Topshop trapericama i majicom, a u Accessorize-u smo pronašli mali crni šešir sa zgodnom mašnom kao detaljem.

DIZAJNERSKA KOMBINACIJA


KAPUT: Hermes (3.775kn), HLAČE: D&G (1.390kn), MAJICA: Chinti and Parker (655kn), ŠEŠIR: Comme des Garcons (1.545kn)

HIGH STREET KOMBINACIJA


KAPUT: Zara (1.199kn), HLAČE: Topshop (420kn), MAJICA: Topshop (220kn), ŠEŠIR: Accessorize (200kn)

Ana Bacinger

Objavljeno: 05.11.2010. u 10:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p