TRENDOVI

Skupo vs. prihvatljivo

Toplo pletivo bacite u prvi plan!

Za svečane i večernje kombinacije imati ćemo vremena cijeli prosinac, zasad nam je još uvijek primarno kako izgledati stylish ove jeseni na ulicama naših gradova. Možda ste primijetile, a možda i niste, kako je blogerska scena u Hrvatskoj u posljednjih nekoliko mjeseci jako napredovala. Javljaju se novi streetstyle blogovi pa je zbilja bitno dobro izgledati kad šećete gradom jer nikad ne znate tko će vas fotkati. Zato smo ovog tjedna smislili jednu jednostavnu, no jako efektnu ležernu kombinaciju. Volimo sivi skinny jeans, posebno u kombinaciji sa toplim pletenim tunikama i visokim potpeticama. Maskirna jakna u ovoj kombinaciji služi kao totalna suprotnost i upravo je zbog toga toliko efektna. Neki od nas styling bi zaokružili svojom najdražom torbom, dok bi se neki dodatno okitili bogatim nakitom i ostalim sitnicama.

Iz dizajnerskih web shopova dolaze Vince jakna, Citizen of Humanity sive skinny traperice koje odlično izgledaju u kombinaciji sa Alexander McQueen vestom i fenomenalnim Vic Matie čizmama.

A high street brend Topshop ponudio je fenomenalnu bijelu vestu koju smo iskombinirali sa Miss Selfridge hlačama, Dorothy Perkins cipelama i jednostavnom jaknom iz H&M-a.

DIZAJNERSKA KOMBINACIJA


JAKNA: Vince (2.145kn), HLAČE: Citizen of Humanity (2.065kn), VESTA: Alexander McQueen (2.390kn), CIPELE: Vic Matie (1.630kn)

HIGH STREET KOMBINACIJA


JAKNA: H&M (220kn), HLAČE: Miss Selfridge (430kn), VESTA: Topshop (545kn), CIPELE: Dorothy Perkins (390kn)

Ana Bacinger

Objavljeno: 19.11.2010. u 12:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p