TRENDOVI

Skupo vs. prihvatljivo

Dočekajte Novu u zlatu!

Ukoliko je vaš doček Nove godine rezerviran za neki klub ili svečani party vjerojatno vam je za oko zapela haljinica u zlatnoj boji. Nas su totalno oduševile Zarine haljine jednostavnog kroja, boje starog zlata koje nam se čine savršenima za svečani doček. Ako ste se odlučile za zlatnu haljinu pravila vrlo vjerojatno već znate - sve ostalo mora biti minimalističko i jako jednostavno. Ovakva haljina je sasvim dovoljna da vas izdvoji iz mase te bi uz upečatljiv nakit i cipele vaš styling mogao izgledati kao da ste se trudile previše.

Dakle, haljina starog zlata neka se kombinira sa gustim hulahopkama crne boje, cipele neka budu od baršuna jer djeluju jako elegantno i svečano, a torbica mala i jedva primjetna.

Iz dizajnerskih web shopova dolaze Adam haljina, Sergio Rossi cipele, divna Anya Hindmarch torbica i Juicy Couture grilonke.

High street shopovi još su se jednom pokazali odličnima. Zara je ponudila fenomenalnu haljinu, Topshop cipele, Accessorize torbicu, a H&M crne grilonke.

DIZAJNERSKA KOMBINACIJA


HALJINA: Adam (2.490kn), CIPELE: Sergio Rossi (4.060kn), TORBICA: Anya Hindmarch (2.965kn), GRILONKE: Juicy Couture (175kn)

HIGH STREET KOMBINACIJA


HALJINA: Zara (399kn), CIPELE: Topshop (700kn), TORBICA: Accessorize (309kn), GRILONKE: H&M (50kn)

Ana Bacinger

Objavljeno: 31.12.2010. u 09:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p