TRENDOVI

Skupo vs. prihvatljivo

Malo ležernosti za siječanj

Ostanite dama, no poigrajte se naizgled dječjim komadima ovog tjedna. Predlažemo vam simpatičan pulover izrađen od tople vune, ukrašen prugicama i slatkom slikom, a ispod njega neka se nađe kožna suknja koja se nametnula kao jedan od must have komada ove zime. Suknje obožavamo jer nas automatski čine ženstvenima i u njima se osjećamo romantično i lijepo, a ove od kože su savršene jer su namijenjene svim stilovima.

Uz suknju A kroja obucite tople crne grilonke, a na noge obujte još jedan komad za kojim vrište sve fashionistice - vrtoglavo visoke crne čizme čija je unutrašnjost izrađena od mekanog i toplog krzna. Iako bi nekima više odgovarao crni kaput ili neka elgantnija verzija jakne, nama se na ovu kombinaciju jako sviđa maslinasta parka jer daje onaj poznati ležeran prizvuk koji jako volimo. Uz sve ovo dodajte topli šal i rukavice, a od torbica savjetujemo da se odlučite za vaš najdraži kožni model!

Vince u ponudi ima fenomenalan kožni model suknje koja se odlično slaže sa preslatkim puloverom Sonie Rykiel. Vjerujemo da nema dame koja nije prepoznala ove divne Burberry čizme, a military parku pronašli smo kod brenda Citizens of Humanity.

Suknja od umjetne kože nalazi se na sniženju na web shopu H&M, kao i Zarin preslatki pulover. Čizme smo pronašli u Topshopu, kao i super model maslinaste parke.

DIZAJNERSKA KOMBINACIJA


PULOVER: Sonia Rykiel (1.980kn), SUKNJA: Vince (2.725kn), JAKNA: Citizens of Humanity (1.650kn), ČIZME: Burberry (5.980kn)

HIGH STREET KOMBINACIJA


PULOVER: Zara (159kn), SUKNJA: H&M (110kn), JAKNA: Topshop (800kn), ČIZME: Topshop (550kn)

Ana Bacinger

Objavljeno: 06.01.2011. u 20:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p