TRENDOVI

Skupo vs. prihvatljivo

Zemljane boje su uvijek in!

Da vam za zanimljivu modnu kombinaciju ne trebaju nužno jarke boje i upečatljivi modeli željeli smo pokazati našim ovotjednim stylingom. Osim toga želimo vas podsjetiti da se ove sezone jako nose modeli sa nekad popularnim kožnim zakrpama na laktovima, bilo da se radi o jaknama, blazerima ili toplim puloverima.

Trenutno volimo kratke hlače pa smo se odlučili za tamno plavi model koji se super slaže sa zemljanim puloverom i fenomenalnim čizmama smeđe boje. Tu je i smeđi šešir koji će se odlično uklopiti u cijeli styling, a s obzirom na zimske uvjete savjetujemo vam da preko cijele kombinacije prebacite maslinasto zelenu parku. I nikako nemojte zaboraviti tople vunene hulahopke!

Sonia Rykiel u ponudi ima simpatične plave hlačice koje nosite sa Joseph puloverom, Carvela cipelama i Opening Ceremony šeširom.

High street ponuda je spoj naših najdražih brendova - Topshopa odakle dolaze hlačice i šešir, H&M-a na čijem smo web shopu pronašli pulover i Pull&Beara koji u svojoj ponudi ima cool čizme.

DIZAJNERSKA KOMBINACIJA


PULOVER: Joseph (1.765kn), HLAČE: Sonia by Sonia Rykiel (1.740kn), ČIZME: Carvela (1.335kn), ŠEŠIR: Opening Ceremony (345kn)

HIGH STREET KOMBINACIJA


PULOVER: H&M (150kn), HLAČE: Topshop (400kn), ČIZME: Pull&Bear (599kn), ŠEŠIR: Topshop (180kn)

Ana Bacinger

Objavljeno: 14.01.2011. u 09:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p