TRENDOVI

Skupo vs. prihvatljivo

S ovim ne možete pogriješiti!

Ukoliko vam nedostaje ideja za styling, bio on dnevni ili večernji, predlažemo vam da iz ormara izvučete komade koji se nose već sezonama i spojite ih u provjereno dobru modnu kombinaciju.

Danas pričamo o trapernoj košulji koja se vratila u naše ormare prošle godine te ostala i dalje kao jedan od must have komada. Nama traper najbolje izgleda u kombinaciji sa crnom bojom, posebno sa kožnim komadima pa smo se odlučili ne filozofirati puno i spojili smo trapernu košulju sa skinny kožnim hlačama. Ovaj look može savršeno funkcionirati po danu, no odličan je i za večernje izlaske. Od cipela se odlučite za popularne gojzerice na petu, a kao nakit je u ovom slučaju dovoljan srebrni lančić sa malom metalnom pločicom.

Dizajnerska kombinacija je spoj See by Chloe traperne košulje, Gucci kožnih hlača, Rag & Bone gojzerica na petu te Seven London lančića.

Topshop web shop ponudio je odličnu trapernu košulju i skinny hlače, gojzerice na petu dolaze iz Miss Selfridge-a, a ogrlicu možete naručiti preko Asos web shopa.

DIZAJNERSKA KOMBINACIJA


KOŠULJA: See by Chloe (1.630kn), HLAČE: Gucci (11.030kn), CIPELE: Rag & Bone (2.350kn), LANČIĆ: Seven London (715kn)

HIGH STREET KOMBINACIJA


KOŠULJA: Topshop (330kn), HLAČE: Topshop (415kn), CIPELE: Miss Selfridge (485kn), LANČIĆ: Asos (57kn)

Ana Bacinger

Objavljeno: 20.01.2011. u 20:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p