TRENDOVI

Skupo vs. prihvatljivo

U stilu sedamdesetih

Inspirirani posljednjom kampanjom high street brenda H&M-a i divnom Gisele kojoj odjeća iz nove kolekcije stoji savršeno odlučili smo za sunčani vikend složiti kombinaciju koja podsjeća na razdoblje sedamdesetih. Sedamdesete su ove sezone jako u modi, posebno kad su u pitanju krojevi hlača i kombinezona, kao i divni modni dodaci koji dolaze u obliku retro torbica i popularnih sandala na punu petu. Ukoliko još niste nabavile trapezice za proljeće savjetujemo vam da to učinite jer se nećete skidati iz njih ovog proljeća. Najbolje izgledaju u kombinaciji sa jednostavnim pamučnim majicama i popularnim modelom sandala i cipela na punu petu, a ako želite nešto primjetniji styling nabavite majice floralnog printa. S obzirom na proljetne temperature treba vam jaknica preko cijele kombinacije, a nama se jako sviđaju proljetni modeli parki u nježnim nijansama. Sve dodatno začinite upečatljivim nakitom, velikom torbom i retro sunčanim naočalama.

Dizajnerska kombinacija je spoj odlične Acne jakne, Erdem majice, Dries Van Noten trapez hlača i Marc by Marc Jacobs sandala.

A high street kombinacija je mix H&M-a  u kojem smo pronašli trapezice i jaknu te Topshopa odakle dolaze slatke cipele i majica.

DIZAJNERSKA KOMBINACIJA


HLAČE: Dries Van Noten (1.670kn), JAKNA: Acne (3.530kn), MAJICA: Erdem ( 3.310kn), CIPELE: Marc by Marc Jacobs ( 1.550kn)

HIGH STREET KOMBINACIJA


HLAČE: H&M (299kn), JAKNA: H&M (229kn), MAJICA: Topshop (235kn), CIPELE: Topshop (635kn)

Ana Bacinger

Objavljeno: 01.04.2011. u 11:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p