TRENDOVI

Skupo vs. prihvatljivo

Jednostavna haljina za upečatljiv styling
Počela je sezona haljina i jaknica od trapera, a nas to posebno veseli jer će trendseterice u gradu izgledati poput romantičnih i bohemskih princeza! Za sunčani vikend koji je pred nama za oko nam je zapela maxi haljina u puderastoj boji koja svima stoji podjednako dobro. Često nailazite na komentare da puderasto ne stoji plavušama i ženama svijetle puti, no ako odaberete dobru nijansu i uz nju stavite neku malo jaču boju - izgledati će odlično. Za sunčani vikend odlučili smo ne puno komplicirati pa je styling prije svega jako jednostavan i udoban. Tu je pamučna haljina preko koje prebacite svoju najdražu jaknu od ispranog trapera, a od obuće vam predlažemo udobne špagerice koje obožavamo! Za zaštitu od sunca nabavite slamnati šeširić retro modela, a dodatno se zaštitite i sunčanim naočalama nekih neobičnih okvira.

Dizajnerska kombinacija je spoj T by Alexander Wang haljine, Acne jaknice, prekrasnih Lanvin špagerica i American Retro šešira.

H&M je ponudio odličnu pamučnu maxi haljinu i šarene špagerice, a u Topshopu smo pronašli jaknu i divan šešir.

DIZAJNERSKA KOMBINACIJA


HALJINA: T by Alexander Wang ( 900kn), JAKNA: Acne (1.340kn), ŠPAGERICE: Lanvin (2.220kn),  ŠEŠIR: American Retro (510kn)

HIGH STREET KOMBINACIJA


HALJINA: H&M (110kn), JAKNA: Topshop (410kn), ŠPAGERICE: H&M (60kn), ŠEŠIR: Topshop (200kn)

Ana Bacinger

Objavljeno: 22.04.2011. u 09:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p