TRENDOVI

Skupo vs. prihvatljivo

Bijela čipka za dnevni look
Ako ste ovih dana bile u H&M-u (a uvjereni smo da jeste) zasigurno su vam za oko zapele otkačene Swedish Hasbeens sandale koje je ovaj poznati švedski brend dizajnirao samo za H&M. Nama je teško procijeniti koji model nam se najviše sviđa, no za ljeto su nam nekako najsimpatičnije ove vatreno crvene koje nam idu divno na bijelu čipku koja je jedan od neizostavnih materijala za ovo ljeto. Današnja kombinacija je zapravo namijenjena dnevnom stilu, ali bez problema savršeno funkcionira i za večernji izlazak.

Uz čipku je najbolje ne puno komplicirati i ne pretjerivati s bojama jer je ona sama po sebi dovoljno primjetna pa smo uz kratku haljinicu dodali samo malu crvenu torbicu i primjetnu narukvicu sa privjescima.

Dizajnerska kombinacija je spoj Swedish Hasbeens sandala, American Retro haljine, Valentino torbe i divne Alex Monroe narukvice.

High street kombinacija je spoj Swedish Hasbeens sandala za H&M, Miss Selfridge haljine, Zara torbe i simpatične H&M narukvice.

DIZAJNERSKA KOMBINACIJA


HALJINA: American Retro (2.675kn), SANDALE: Swedish Hasbeens (1.215kn), TORBA: Valentino (11. 010kn), NARUKVICA: Alex Monroe (2.830kn)

HIGH STREET KOMBINACIJA


HALJINA: Miss Selfridge (345kn), SANDALE: H&M (349kn), TORBA: Zara (399kn),  NARUKVICA: H&M (49kn)

Ana Bacinger

Objavljeno: 27.05.2011. u 09:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p