TRENDOVI

Skupo vs. prihvatljivo

Imate kratke hlače cvjetnog printa?
Kolekcija Stelle McCartney u kojoj prevladava cvjetni print totalno nas je osvojila jer je savršena za sve one trendseterice koje vole izgledati romantično i pomalo retro. Najviše od svega smo zapeli za kratkim hlačicama cvjetnog printa jer su užasno praktične i lako kombinirane, a za dane ispred nas spojili smo ih sa bijelom prozračnom košuljom asimetričnog kroja. Ispod nje odjenite grudnjak u boji kože ili ukoliko želite da i on bude primijećen predlažemo narančasti ili ružičasti. Ove hlače će najbolje izgledati u kombinaciji sa vrtoglavo visokim platformama neke nježne nijanse, posebno ako model dolazi sa remenčićem oko gležnja.

Za kraj je tu neizostavni ljetni modni dodatak - slamnati šešir velikog oboda koji će vas štititi od sunca, al i će i vašoj kombinaciji dati simpatičan prizvuk!

Dizajnerska kombinacija je spoj Stella McCartney hlača, 3.1. Phillip Lim košulje, Eugenia Kim šešira i divnih Lanvin cipela.

High street hlače i šešir dolaze iz Topshopa, a simpatične cipele i fantastična bijela košulja sa čipkom na leđima iz H&M-a.

DIZAJNERSKA KOMBINACIJA


HLAČE: Stella McCartney ( 2.540kn), KOŠULJA: 3.1. Phillip Lim (2.005kn), CIPELE: Lanvin (6.500kn), ŠEŠIR: Eugenia Kim (2.000kn)

HIGH STREET KOMBINACIJA


HLAČE: Topshop (345kn), KOŠULJA: H&M (110kn), CIPELE: H&M (210kn), ŠEŠIR: Topshop (255kn)

Ana Bacinger

Objavljeno: 10.06.2011. u 09:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p