TRENDOVI

Skupo vs. prihvatljivo

Narančasto puderasti snovi
Ljeto je konačno stiglo i svi smo više-manje opremljeni komadima koje planiramo nositi ove sezone. Ova sezona je puna boja i ludih kombinacija u kojima možete pustiti mašti na volju i nositi zbilja sve što vam padne na pamet. Nas i dalje privlači narančasta nijansa, boja koja je dominirala pistama svjetskih dizajnera za sezonu proljeće/ljeto 2011., a primijetili smo da će biti jako prisutna i ove jeseni i zime.

Za vikend koji je pred vama spojili smo narančaste hlačice sa nježnom bluzom od svile koju ugurajte u njih i stegnite nekim tankim remenom u jarkoj ili u zlatnoj boji da ide uz malu clutch torbicu. Cipele uz boje dominiraju cijelom kombinacijom i uz njih vam zapravo jedino još treba neki upečatljiv prsten i dobar ljetni make up.

Dizajnerska kombinacija je spoj Husein Chayalan hlačica, Kelly Bergin bluze, Dries van Noten savršenih cipela i male torbice brenda Eickhoff.

High street kombinacija je spoj H&M hlačica, Zara bluze i cipela i Accessorize torbice.

DIZAJNERSKA KOMBINACIJA


HLAČICE: Husein Chayalan (2.045kn), BLUZA: Kelly Bergin (900kn), CIPELE: Dries van Noten ( 2.985kn), TORBICA: Eickhoff (2.945kn)

HIGH STREET KOMBINACIJA


HLAČICE: H&M (199kn), BLUZA: Zara (299kn), CIPELE: Zara (599kn), TORBICA: Accessorize (240kn)

Ana Bacinger

Objavljeno: 24.06.2011. u 09:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p