TRENDOVI

Skupo vs. prihvatljivo

Chic uz šarenu mini haljinu

Svaka od nas povremeno ima dan kada joj se apsolutno ništa u ormaru ne sviđa pa imamo lagani histerični ispad i kukamo kako kupujemo same gluposti koje kasnije ne nosimo. Ukoliko ste se pronašle u gore opisanom slušajte naš savjet i ormar obogatite jednom šarenom mini haljinicom jednostavnog kroja koju možete kombinirati na bezbroj načina i nositi sva četiri godišnja doba. Upravo će vam se ona pokazati savršenim komadom u gore spomenutim situacijama.
Za topli, ljetni dan predlažemo vam da je spojite sa ultra modernim sandalama na drvenu petu, klasičnom poštarskom torbom u nekoj veseloj boji i da se dobro ukrasite nakitom. Ova trendi kombinacija idealna je za ljeto, za ležerne dnevne, ali i večernje izlaske.

Dizajnerska kombinacija je spoj 3.1 Phillip Lim haljine, Chloe sandala, Cambridge Satchel Company torbe i Kenneth Jay Lane ogrlice.

High street kombinacija je spoj H&M haljine, Zara sandala i ogrlice te Asos torbe.

DIZAJNERSKA KOMBINACIJAHALJINA: 3.1 Phillip Lim (1.950kn), SANDALE: Chloe (3.590kn), TORBA: Cambridge Satchel Company (1.000kn),  NAKIT: Kenneth Jay Lane (1.540kn)

HIGH STREET KOMBINACIJAHALJINA: H&M (330kn), SANDALE: Zara (600kn), TORBA: Asos (340kn), NAKIT: Zara (120kn)

Ana Bacinger

Objavljeno: 29.06.2012. u 09:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p