TRENDOVI

Pronašli smo gdje možete kupiti najtraženiju haljinu ovog ljeta!

Kako je klasik iz devedestih postao najpoželjniji komad 

Tjednima već žuti se naš Instagram feed i to sve zahvaljujući jednoj Topshop slip haljini koja je postala najtraženijom haljinom ovog proljeća i ljeta. Kričavo žuta, bias kroja te s prorezom, upravo ova slip haljina inspirirala nas je da potražimo i ostale i pokažemo vam zašto je tako privlačna.

Slip haljina jedan je od onih jednostavnih komada koje je moguće nositi gotovo u svakoj prilici, ovisno kako ju kombinirate s ostatkom outfita. Taj kultni komad svoju je slavu stekao tijekom devedesetih godina, kada su ga nosile najpoznatije djevojke tog desetljeća poput Kate Moss, Gwyneth Paltrow i Carolyn Bessette, svaka na sebi svojstven način i inspirirale su hordu obožavatelja da slip haljina i danas ostane jedan od najtraženijih komada.


@emilyshak

Svilenkasti materijal koji se prilagođava konturama tijela prije svega je izuzetno sexy i stoji gotovo svima. Haljina koja je nekoć bila striktno nošena iza zatvorenih vrata, svoj je debitantski izlazak doživjela zahvaljujući Mariji Antoinetti i ostatku francuskog dvora kada su odlučili da je vrijeme da slip postane više od obične spavaćice. Stoljećima kasnije, tijekom devedesetih godina, haljina je postala jedan od obaveznih komada u ormaru svake žene i djevojke, a takav je kultni status zadržala do danas. I dok je za neke slip haljina namijenjena samo za posebne prilike, najčešće je odabir za svakodnevne kombinacije. S tenisicama, majicom ispod ili ako ju nosite kao top, slip haljina pruža široki spektar mogućnosti i na vama je da se poigrate s modnim dodacima i iz svega kreirate svoj jedinstveni stil. Izdvojili smo nekoliko sjajnih slip haljina iz aktualne ponude i ne sumnjamo kako ćete uskoro potražiti primjerak za sebe.


Zara (299 kn)

Stradivarius (299 kn)


Missguided (245 kn)


Missguided (280 kn)


Mango (449 kn)


Mango (349 kn)


Topshop (240 kn)


Topshop (270 kn)


Halston Heritage (1890 kn)


Michael Lo Sordo (2970 kn)


Fleur du Mal (2450 kn)

Foto: Zara, Mango, Topshop, Stradivarius, Missguided, Net-a-Porter, Farfetch, Instagram
Objavljeno: 13.06.2018. u 13:24

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p