TRENDOVI

Šljokasti top iz Zare o kojem se ne prestaje pričati! Biste li ga nosili?

Upečatljiv model za one koji se ne boje eksperimentirati!

Zara je jedan od onih high street brendova u čijoj ponudi neprestano nailazimo na zanimljive modne komade koje će odabrati samo oni najhrabriji. Tako je ovog putra riječ o topu namijenjenom večernjim izlascima, a čiji je dizajn poprilično odvažan i senzualan!

Kao što smo spomenuli, radi se o crop varijanti topa koji dolazi u srebrnoj nijansi i upotpunjen je sa statement šljokicama. Ovaj model je kao stvoren za sve oni koji doslovno vole zablistati i modu doživljavaju kao igru. S obzirom na to da se radi o nešto otvorenijem modelu, predlažemo da ovaj top nosite u kombinaciji s najdražim trapericama ili nekim drugim modelom hlača, a idealan odabir bio bi širi model koji će napraviti dobar balans zavodljivog topa i ‘kulerskog’ donjeg dijela. Naravno, cijelu kombinaciju upotpunite s cipelama na potpeticu i ostalim ključnim detaljima, no pripazite da ne pretjerate kako outfit ne bi postao kičast.

Ipak, iako glasamo za hlače, nisu isključene niti kombinacije sa suknjama, a što se tiče modela, sa slip varijantama nema greške. Kada govorimo o bojama, budući da je top sam po sebi upečatljiv, crna ili bijela uvijek su dobar odabir, ali i primjerice smaragdno zelena ili bordo crvena. S odabirom spomenutih boja vaš styling će bit  drugačiji i glamurozan te definitivno onaj koji privlači baš sve poglede.

Stoga, volite li upadljive komade koji iskaču iz mase, ovaj Zarin top se mora pronaći u vašoj kolekciji!

Zara (270 kn)

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 15.01.2022. u 03:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p