TRENDOVI

Šljokičasti sakoi su must have sezone!

Imate svoj?

Modni svijet ove je sezone poludio za sakoima koji privlače pažnju. Kako? Svojim otkačenim ljuskicama, perlicama i šljokicama!

Ovi sakoi idealni su za sve dame, elegantnima će podignuti jednostavnu kombinaciju, a onima koje teže otkačenom stilu dati onaj pravi over the top izgled. Prošle smo ih sezone mogle samo gledati u časopisima i na trendsetericama diljem svijeta, a u dućanima se tek povremeno moglo naletjeti na nešto tog tipa. Danas su dućani prepuni ovih otkačenih komada i jedva čekaju da ih kupite i furate. Ako mislite da to nije za vas, pokušat ćemo vas uvjeriti u suprotno. Zamislite jednostavne traperice i klasičan T-shirt. Ako na tu kombinaciju nabacite običan blazer izgledat ćete sređeno, no pomalo dosadno. A ljuskice i šljokice na njemu učinit će vas pravom fashionisticom. Ako vam treba elegantna i svečana kombinacija, oni su idealno rješenje jer će i najjednostavniji i najležerniji styling učiniti svečanim.

Birajte tamne nijanse, crna je uvijek pun pogodak, ali nećete pogriješiti ni tamno sivom ili nekom nježno rozom. Kako su ukusi i stilovi totalno različiti, sakoi se nude u različitim bojama, ima ih dvobojnih, upečatljivo sjajnih ali i onih decentno zagasitih. Djevojke diljem svijeta furaju svoje šljokičaste sakoe svakodnevno, po danu za casual kombinacije, a za večernje izlaske kako bi se osjećale glamurozno.

Novi trendovi su tu kako bi ih modne ovisnice prihvatile i ukomponirale u svoj prepoznatljiv stil, a šljokičasti sakoi definitivno su krik ove sezone. Zato zavirite u našu galeriju i pronađite svoj otkačeni sako kojim ćete postati prava glamurozna diva!

Ana Bacinger

Objavljeno: 16.11.2009. u 21:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p