TRENDOVI

Smaragdno zelena haljina za kraljicu u vama

Donosimo 15 cjenovno pristupačnih primjeraka
Krajem prošle godine, institut za boje Pantone proglasio je smaragdno zelenu bojom 2013. godine. Osim što laska svakom tonu kože i boji kose, ovu glamuroznu nijansu direktno povezujemo s briljantnim i dragocjenim kamenjem, zbog čega smaragdno zelena boja na odjeći djeluje izuzetno sofisticirano i luksuzno. Možda najbolji način za uklopiti ju u ovosezonsku garderobu jest nabaviti ženstvenu haljinu u ovom bogatom tonu.

Kako bi smaragdno zelena boja na odjevnim komadima bila široko pristupačna, ovog su se proljeća pobrinuli high street lanci, koji su ovu veličanstvenu nijansu predstavili u sklopu svojih novih kolekcija. U svakoj od njih tako ćete pronaći barem dva modela smaragdno zelenih haljina, između kojih ćete moći birati, ovisno o vlastitom stilu.

Zara

Nas su najviše oduševile romantične čipkaste haljine ili maksi modeli boho stila, bogati volanima i obilježeni ovom 'it' bojom sezone. Takve lepršave haljine pronaći ćete u online trgovini Asos, a ukoliko niste sklone kupnji na internetu, dovoljno je prošetati H&M-om, Mangom i Zarom, trgovinama koje nude izuzetno ljupke modele; od onih više casual za sve dnevne obaveze, do onih nešto svečanijih za krizme, promocije i vjenčanja koja nam prethode.

Asos

Za vas smo izdvojili 15 smaragdno zelenih haljina, a pogledati ih možete u našoj galeriji.


H.B.
Photo: Asos, Bershka, H&M, Mango, Zara

Objavljeno: 29.04.2013. u 14:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p