TRENDOVI

Split postaje bogatiji za novo modno odredište kojemu nećete odoljeti!

Jedan od omiljenih modnih brendova čije kolekcija čekamo s nestrpljenjem ima sjajne vijesti!
Da se ovaj dio Europe može pohvaliti s modnim brendovima koji nanovo oduševljavaju, dokaz je svima dobro poznata Mona. Jedno od omiljenih modnih odredišta za brojne stylish djevojke upravo je dobilo novu adresu u još jednom hrvatskom gradu!

Ove srijede, točnije sutra 16. rujna, na splitskoj adresi ulice Kralja Tomislava 4, otvara se trgovina modnog brenda Mona. Nakon što je predstavljena još jedna odlična jesenska kolekcija, sada će je ovaj dio Hrvatske imati prilike i uživo vidjeti, isprobati i upotpuniti svoju jesensku garderobu s ključnim komadima. Ovaj brend poznat je po upečatljivim komadima i sjajnim modnim dodacima pa je tako jesenska kolekcija ispunjena vibrantnim koloritom i zanimljivim krojevima.

Kolekcijom dominira kobalt plava boja uparena s kariranim i životinjskim uzorcima, a neizostavnim su komadi od kože i izvrsno krojena smart odijela i sakoi. Ono po čemu je Mona najpoznatija, zasigurno su modni dodaci pa ne sumnjamo kako će splitske it djevojke pribaviti i za sebe primjerak koji neće proći nezamijećeno!

Foto: Mona
Objavljeno: 15.09.2020. u 13:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p