TRENDOVI

Srcolika torbica iz Zare je sve što želimo ovog Valentinova!

Stylish komad koji ćemo pokloniti sebi!

Dolaskom veljače sve je nekako u znaku ljubavi. Zaljubljeni među nama u potrazi su za idealnim darovima i lokacijama gdje će provesti ovaj poseban dan s voljenom osobom. No, ovoga Valentinova nas je osvojila srcolika torbica iz Zare. Bila je to ljubav na prvi pogled i jedva je čekamo negdje izvesti!

Ono što nas najviše veseli u kolekcijama inspiriranim Danom zaljubljenih su stylish sitnice koje svakoj kombinaciji daju dozu romantike i zaigranosti. Zato smo u Zarinoj ponudi odmah primijetili torbicu u obliku srca prekrivenu svjetlucavim kamenčićima. Ova torbica dostupna je u dvije varijante, klasičnoj i sexy-crnoj te u energičnoj i romantičnoj-boji fuksije. Veličina ove torbice idealna je za elegantnija izdanja, a kratki remen omogućuje da je nosite na ramenu ili ležerno u ruci. Kada je riječ o blagdanima i na neki način tematskom oblačenju, kombinaciju treba pametno dozirati da ne biste izgledali kao da nosite kostim. Stoga, ovakvi neupadljivi, ali istovremeno odvažni detalji poput torbice idealan su način da sasvim dovoljno začinite svoj outfit. Iako je ova torbica kreirana kao dio kolekcije za Valentinovo, crna varijanta može poslužiti kao izvrstan party komad za večernje izlaske, dok fuksiju možemo zamisliti kao savršen akcent za sve proljetne i ljetne kombinacije.

Zarinu srcoliku torbicu možete kupiti za nešto manje od 30 eura, trenutno je dostupna crna varijanta, dok se povratak roze očekuje uskoro. Osim ovog komada Zara je izbacila niz dodataka povodom Valentinova koje možete pronaći na sljedećem linku!

Zara (29,95 €)

Foto: Instagram, Zara
Objavljeno: 04.02.2023. u 15:15
Tagovi: Valentino, Zara

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p