TRENDOVI

Stigla je high street verzija najkontroverznijih cipela sezone!

Model o kojem se ne prestaje pričati!

Nedavno smo pisali o Versace Medusa Aevitas Platform modelu cipela koji je uzburkao modne vode. Naime, riječ je o platformama čiji je dizajn vrlo upečatljiv, drugačiji i samim time odabir kojem će malo tko pribjeći na prvu. Ipak, cikličnost modnih trendova neprestano nam dokazuje da upravo ovakvi modni komadi u kratkom roku postaju jedni od najpopularnijih, stoga je očekivano da je Zara već izbacila nešto pristupačniju verziju dostupnu svima!

Platforme su cipele koje ili volite ili mrzite, ali možemo se složiti da je u svakom slučaju riječ o hrabrom odabiru koji otvara pregršt mogućnosti. Platforme najčešće nosimo u večernjim prigodama, a kada govorimo o kombiniranju efektnog crvenog modela kojeg je Zara nedavno predstavila, predlažemo da se odlučite za nešto suptilniji ostatak kombinacije koji će cipelama dopustiti da dominiraju.

Versace Medusa Aevitas Platform Pumps

Zara (600 kn)

Isto tako, kako ne biste kreirali napadan look koji u končanici graniči s kičem, zadržite se i u neutralnom koloritu. Mi ove cipele vidimo u kombinaciji sa strogim ženskim odijelom koje prati liniju tijela, a cipele su tu da razbiju monotoniju ili pak u kombinaciji s elegantnom mini slip haljom i oversized blejzerom u bež boji. Ovo su samo neki od primjera efektnih outfita koji su suptilni, ali istovremeno vrlo upadljivi, stoga volite li takav look te općenito povratak disco estetike, ove Zarine platforme samo su uvertira u sve ono što ćemo potencijalno gledati na policama omiljenih high street brendova!

Ovaj efektan model možete naručiti putem sljedećeg linka!

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 28.11.2021. u 16:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p