MODNI DODACI

Stigle nove Air Maxice – i izgledaju odlično

Novi članovi Air Max obitelji

Nike Air Max 
Priča o slavnim tenisicama Air Max započela je prije 27 godina, kada je Nikeov dizajner Tinker Hatfield izumio tehnologiju Visible Air - koncept koji je ostao postojan do danas i koji je zauvijek promijenio dizajn tenisica za trčanje te izbrisao granice između sportske i urbane kulture. U gotovo tri desetljeća stvorena je Air Max obitelj koja je sada upotpunjena proljetnim modelima. 

NIKE AIR MAX 1 ULTRA CITY KOLEKCIJA
Nike sportswear City kolekcija dolazi u šest cvjetnih varijacija modela Nike Air Max 1 Ultra. Kolekcija je inspirirana gradskim stilovima - Londona, Milana, New Yorka, Pariza, Šangaja i Tokija – domovima strastvenih trkača. Šest varijacija dizajna prate tri različita uzorka, a svaki je inspiriran karakterističnim cvijećem i određenim umjetničkim stilom.

Nike Air Max
 
Nike Air Max 
Nike Air Max 
Nike Air Max 
Nike Air Max 
Nike Air Max1.450 kn

Ruže i ljiljani predstavljaju moderni New York i romantični, rokoko stil Pariza. London i Tokio predstavljaju ruže i cvjetovi trešnje u kombinaciji s gotičkim stilom. Za Milano i Šangaj odabrani su ljiljani i cvjetovi šljive u renesansnom stilu.
 
NIKE AIR MAX 1 ULTRA MOIRE
Osvježeni model s novim potplatom koristi puno manje materijala što ga čini lakšim. Tenisica je napravljena od sintetičke antilop kože koja je pričvršćena laserski čime se izbjegavaju šavovi te poboljšava fleksibilnost.

Nike Air Max
 
Nike Air Max1.199 kn
 
Modeli iz kolekcije Nike Sportswear Women’s City dostupni su po cijeni po od 1450,00 kn u Nike shopu Ilica te trgovini NOSS. Tenisice Nike Air Max 1 Ultra Moire dostupne su, na Nike prodajnim mjestima po cijeni od 1199,00 kn.

Foto: PR
Objavljeno: 11.03.2015. u 12:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p